Miért mi?

Miért válasszon minket?

N

Nálunk nagyobb, otthonosabb lakóegységet kap kevesebb pénzért, mint egy szállodában.

N

Velünk pénzt takaríthat meg nem csak a szállásdíjon, hanem az étkezésen is, ugyanis apartmanjainkban található teljesen felszerelt konyháink lehetővé teszik, hogy ne kelljen étteremben étkeznie, ha nem akar.

N

Központi elhelyezkedés a város szívében az Operánál. Minden nevezetesség gyalog elérhető.

N

Könnyű kapcsolattartás a nap 24 órájában (telefonon és személyesen a recepción), e-mailben, Viberen, Whatsapp-on irodai nyitvatartási időben minden nap 8 és 16 óra között.

N

Árgarancia. Amennyiben Ön weboldalunkon közvetlenül foglal, garantáljuk, hogy az elérhető legalacsonyabb internetes árat fogja kapni szálláshelyünkre. Ha talál olcsóbbat és megmutatja nekünk, nemcsak, hogy azt az árat fogjuk adni, hanem az olcsóbb árból további 5% kedvezményt adunk Önnek.

N

20 éves szállodaipari tapasztalatunkkal és tudásunkkal szolgáljuk Önt.

Rólunk

Bemutatkozunk

Kedves Barátaink!

Fiatal házaspárként 2007-ben alapítottuk az Opera Residence apartman hotelt. Ági korábban idegenvezetőként, Krisztián pedig szállodai szakemberként dolgozott, így több mint 20 év szakmai tapasztalatával szolgáljuk az Ön kényelmét… Turistaként a világ 60 országában megfordultunk, ezáltal nem csak idegenforgalmi szakemberként, hanem magánemberként is tudjuk, mire van szüksége utazóként. Amikor nem a vendégeinkért dolgozunk, járjuk a világot, sportolunk, és két lányunkat neveljük.

Kívánunk csodás tartózkodást Budapesten,

Üdvözlettel: Ági és Krisztián

Zsóka (vezető gondnoknő) – ő gondoskodik szobáik tisztaságáról, ő koordinálja és igazgatja a szobalányok munkáját, csapatunk hű tagja immáron 12 éve

Kitty (Rezervációs és értékesítési Manager) – foglalásuk ügyében Kitty fog Önöknek segíteni telefonon, e-mailben és chaten. Büszkén tudatjuk, hogy Kitty 10 éve nélkülözhetetlen tagja kis csapatunknak